Комунальна установа Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, №23, м. Суми, Сумської області

#Ми за збалансоване харчування

 

 

 

 

 

Перспективне двотижневе меня в КУ СЗОШ №23

І-ІІІ тиждень

ПОНЕДІЛОК

 

Страва

Вихід

Б

Ж

В

К

Сніданок

Овочі свіжі або відварені

50

0,8

5,1

9

41

Каша гречана  з маслом

100/5

5,8

8,4

30,1

223

Сосіска* ковбаса відварена з вершковим маслом

55/5

5,7

16,8

1,0

185

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

Чай з цукром

200

0,1

0

15

60

Булка здобна

80

9,8

6,6

21,0

178

Всього    

 

26,2

44,1

100,8

808

                                                     

 

Овочі свіжі або відварені

50

0,8

5,1

9

41

Обід ГПД

 

 

 

 

Суп картопляний з макаронами

250

2,9

2,5

21,6

121

Каша ячнева з

 маслом

100

5

4,2

0,1

5,3

0

27,1

15

164

60

Шніцель яловичий з маслом

50/5

16,4

6,5

16,4

200

Хліб

40

2,85

0,48

17

131

Сік фруктовий

200

0,4

0

21

71

Всього

 

27,65

19,88

127,1

788

 

Полуденок  

Булка здобна

50

7,6

2,8

52,4

130

Чай з цукром та лимоном

200

0,2

0

15,2

63

Всього

 

7,8

2,8

67,6

193

РАЗОМ

 

61,65

66,78

295,5

1789

 

ВІВТОРОК

 

Страва

Вихід

Б

Ж

В

К

Сніданок

Овочі свіжі або відварені

50

0,8

5,1

9

41

Картопляне пюре з

 маслом

100

5

11,5

0

0,4

4,1

15,5

0

104

37

Відварене філе курей з

маслом

75

5

15,75

0

12,3

4,1

0,9

0

177

37

Хліб житній і пшеничний

60

4

7,2

24,7

121

Чай з цукром

200

0,1

0

15

60

Фрукти

50

1,5

0

21

91

Всього

 

33,65

33,2

86,1

668

 

Обід ГПД

 

 

 

 

Борщ з капустою свіжою та картоплею

250

2,3

5,2

14

154

Рис відварений

100

2,5

3,9

26,9

153

Овочі свіжі

50

0.8

5,1

9

41

Котлета яловича з

маслом

50

5

14,5

0

12,4

4,1

31

0

300

37

Чай з цукром та лимоном

200

0,2

0

15,2

63

Хліб житній

40

2,85

0,4

17,1

131

Всього

 

23,15

31.1

113,2

879

 

Полуденок  

Булочка чайна

50

4,5

2,4

31.1

109

Чай з цукром та лимоном

200

0,1

0

15

60

Всього

 

4,6

2,4

46,1

169

 РАЗОМ

 

61.4

66,7

245,4

1716

 

СЕРЕДА

 

Страва

Вихід

Б

Ж

В

К

Сніданок

Яйце варене

40

5,1

4,6

0.3

63

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

Вареники ліниві із

сметаною т/об

100

30

17.2

0

14,6

0

20,6

0

286

228

Кавовий напій з молоком

200

3,8

39

25,8

200

Всього

 

30,1

65,4

71.4

898

 

Обід ГПД

 

 

 

Овочі свіжі або відварені

50

0,8

5,1

9

41

Суп гречаний з картоплею

250

2,5

2,6

16,8

102

Макарони відварені з маслом

100

3,7

5,3

23,7

140

Гуляш яловичий з соусом

50/50

11,5

26,8

3,3

301

Хліб житній

40

2,8

0,4

17,1

131

Компот із сухофруктів

200

0,6

0

31,5

129

Всього

 

21,9

40,2

101,4

844

 

Полуденок  

Булочка дорожна

50

4,5

2,4

31,1

151

Чай з цукром та лимоном

200

0,2

0

15,2

63

Всього

 

4,7

2,4

46,3

214

РАЗОМ

 

56,7

108

219,1

1956

 

                 

 

ЧЕТВЕР

 

Страва

Вихід

Б

Ж

В

К

Сніданок

Картопляне пюре з

маслом

150

5

3,2

0

5.6

4.1

23,3

0

157

37

Овочі свіжі або відварені

50

0.8

5,1

9

41

Риба смажена

80

6,6

5

3,5

224

Чай з цукром

200

0,1

0

15

60

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

Фрукти

150

2

0

30

154

Всього

 

16,7

27

105,5

794

 

Обід ГПД

 

 

 

 

Овочі свіжі або відварені

50

0,8

5,1

9

41

Борщ із свіжої капусти

250

2,3

5,2

14

154

Плов із яловичини

50/100

13,7

26,9

27,2

380

Компот із сухофруктів

200

0,6

0

3,3

129

Хліб житній

40

2,8

0,4

17,1

131

Фрукти

150

2

0

30

154

Всього

 

22,2

37,6

100,6

989

 

Полуденок  

Булочка

50

4,5

2,4

31,1

109

Чай з цукром

200

0,1

0

15

60

Всього

 

4.6

2,4

46,1

169

РАЗОМ

 

43,5

67

252,2

1952

 


П’ЯТНИЦЯ

 

Страва

Вихід

Б

Ж

В

К

Сніданок

Овочі свіжі або відварені

50

0,8

5,1

9

41

Биточки яловичі з маслом

50/5

16,4

26,8

5.3

301

Каша гречана

100

5,8

4,4

31

186

Компот із сухофруктів

200

0,6

0

3,3

129

Хліб житній

60

4

7.2

24,7

121

Фрукти

150

2

0

30

154

Всього

 

29,6

43,5

103,3

932

 

Обід ГПД

 

 

 

 

Суп  гороховий

250

3,1

2.5

21,5

105

Макарони відварені

100

3,7

3,3

23,7

140

Котлета із птиці

50/5

9,8

10,9

9.1

188

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

Сік томатний

200

0,6

0

31,5

200

Всього

 

21.2

23,9

110.5

754

 

 

Булочка

50

4,5

2,4

31,1

109

Сік фруктовий

100

0,2

0

11

44

Всього

 

4,7

2,4

42,1

153

РАЗОМ

 

55,5

69,8

255,9

1839

 

 

ІІ-ІV тиждень

ПОНЕДІЛОК

 

Страва

Вихід

Б

Ж

В

К

Сніданок

  Овочі свіжі або відварені

50

0,8

5,1

9

41

Рис відварений з маслом

100

2,5

3,9

26,9

153

Оладі  із печінки

50

9,8

6,5

3.4

265

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

Сік фруктовий

200

0,4

0

2,1

86

Фрукти

150

2

0

30

154

Всього

 

19,5

22,7

96,1

820

 

Обід ГПД

 

 

 

 

Овочі свіжі

50

0,8

5,1

9

41

Суп овочевий

250

1,9

4,4

10.7

89

Каша ячнева з

маслом

100

5

4.2

0

5.3

4.1

27,1

0

164

37

М’ясо птиці відварене

50

9,8

10,9

8,9

173

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

Компот із сухофруктів

200

0,6

0

3,3

129

Пиріг з повидлом

75

4,2

0,3

38,2

80

Всього

 

25,5

37,3

150,1

834

 

Полуденок  

Булочка здобна

50

4,5

2,4

31,1

151

Чай з цукром

200

0,1

0

15

60

Всього

 

4,6

2,4

46,1

211

РАЗОМ

 

49,6

62,4

292,3

1865

 

 ВІВТОРОК

 

Страва

Вихід

Б

Ж

В

К

Сніданок

Овочі свіжі або відварені

50

0,8

5,1

9

41

 Макарони відварені з маслом

100

3,7

5,3

23,7

140

Тефтелі яловичі з соусом

60/50

16,5

14,4

31

309

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

Компот із сухофруктів

200

0,6

0

3,3

129

Фрукти

150

2

0

30

154

Всього

 

27,6

32

121,7

894

 

Обід ГПД

 

 

 

 

Овочі свіжі

50

0,8

5,1

9

41

Борщ із свіжої капусти

250

2,3

5,2

14

154

Каша гречана з маслом

100/5

5,8

8,1

30.1

223

Гуляш із яловичини з соусом

50/25

11,5

26,8

3,3

301

Хліб житній

40

2,8

0,4

17

131

Чай з цукром

200

0,1

0

15

60

Всього

 

23,3

45,6

88,4

910

 

Полуденок  

Булка

50

4,5

2,4

31.1

101

Сік фруктовий

100

0,2

0

11

44

Всього

 

4,7

2,4

42,1

145

РАЗОМ

 

55,6

80

252,2

1949


СЕРЕДА

 

Страва

Вихід

Б

Ж

В

К

Сніданок

Яйце варене

40

5,1

4,6

0,3

63

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

Запіканка сирна з

Сметаною т/об

100

30

17,3

0

12,5

0

32,8

0

317

228

Кавовий напій з молоком

200

3,7

3,9

25,4

153

Всього

 

30,1

28,2

83,2

882

 

Обід ГПД

 

 

 

 

Овочі свіжі

50

0,8

5,1

9

41

Суп овочевий

250

2,1

2,4

10,7

164

Каша ячнева з маслом

100

4,2

5,3

27,1

164

Котлета яловича з маслом

50/5

10,4

6,2

3

190

Компот із сухофруктів

200

0,6

0

3,3

129

Хліб житній

40

2,8

0,4

17

131

Булка дорожна

50

7,6

2,8

52,4

130

Всього

 

28,5

22,2

122,5

949

 

Полуденок  

Пиріжок з повидлом

60

4,2

0,3

36,2

166

Чай з цукром

200

0,1

0

15

60

Всього

 

4,3

0,3

51,2

226

РАЗОМ

 

62,9

50,7

256,9

2057

 


ЧЕТВЕР

 

Страва

Вихід

Б

Ж

В

К

Сніданок

Овочі свіжі або відварені

50

0,8

5,1

9

41

Картопляне пюре з

маслом

100

5

3,2

0

5,6

4,1

23,3

0

157

37

Риба тушкована з овочами

60/50

39,8

6,5

3,4

224

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

Компот із сухофруктів

200

0,6

0

3,3

129

Фрукти

50

1.5

0

21

91

Всього

 

49,9

28,5

84,7

800

 

Обід ГПД

 

 

 

 

Овочі свіжі

50

0,8

5,1

9

41

Суп картопляний з рисом

250

2,1

2,4

18,3

104

Макарони відварені з

маслом

100

5

3,7

0

3,3

4,1

23,7

0

140

37

М’ясо яловичини тушене

50/50

17,4

13,9

5.7

228

Чай з цукром та лимоном

200

0,2

0

15,2

63

Хліб житній

40

2,8

0,4

17

131

Фрукти

50

1.5

0

21

91

Всього

 

28,5

29,2

109,9

835

 

Полуденок   

Булка дорожна

50

4,5

2,4

31,1

151

Чай з цукром

200

0,1

0

15

60

Всього

 

4,6

2,4

46,1

211

РАЗОМ

 

83

60,1

240,7

1846

 

 П’ЯТНИЦЯ

 

Страва

Вихід

Б

Ж

В

К

Сніданок

Овочі свіжі або відварені

50

0,8

5,1

9

41

Каша гречана

100

5,8

8,1

30,1

223

М’ясо курей відварене з

маслом

50

5

18,1

12.4

10,3

232

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

Чай з цукром

200

0,1

0

15

60

Фрукти

50

1,5

0

21

91

Всього

 

30,7

32,8

112,2

794

Обід ГПД

 

 

 

 

Суп з макаронами

250

3,1

2,5

21,5

105

Рис відварений з маслом

100

2,6

4

26,8

143

Омлет натуральний

50/10

1,1

11,8

7,8

166

Хліб житній

40

2,8

0,4

17

131

Молоко

100

18,1

2,5

3,8

156

Пироги з повидлом

60

4,2

0,3

38,2

166

Всього

 

31,9

21,5

115,1

867

 

Полуденок  

Булка дорожна

50

4,5

2,4

31,1

151

Сік фруктовуий

200

0,4

0

2,1

86

Всього

 

4,9

2,4

48,2

237

РАЗОМ

 

67,1

56,7

275,5

1898

 

 

Примітка:

Можлива заміна на покращений або рівноцінний варіант. Ціна регулюється виходом страв.

Сметана, сир після термообробки.

Ікра кабачкова після термічної обробки.

 

40034, м. Суми, проспект Михайла Лушпи, 36
P: (0542) 32-48-32 sumy.school23@ukr.net